CHRISTMAS NIGHT 2021

Christmas Night har blivit en jultradition att räkna med och så även 2021! Det blir kära återseenden och fantastiska nykomlingar – för vad sägs om 2019´s klarast lysande stjärna Wiktoria? Eller underbara Sonja Aldén som äntligen gör comeback på Christmas Night-scenen igen? Där ser vi även för första gången en av Sveriges bästa musikalröster Bruno Mitsogiannis samt ingen mindre än Queen-hyllande Johan Boding.

Du kommer bjudas på en uppladdning inför julen du sent ska glömma, med klassiska jullåtar, stämningsfull sång och vackert arrangerad musik. Allt uppbackat av våra eminenta musiker och levererat med högsta kvalité, inlindat i värme, skratt och en närhet som är kanske viktigare just nu än någonsin tidigare. Så missa inte det bästa julen 2021 har att erbjuda – Christmas Night!

Information med anledning av Coronaviruset 

Till dig som hade köpt biljett till Christmas Night 2020, kom ihåg att du fått nytt datum men samma biljett gäller. Vi kommer att spela på samma plats som tänkt, men på ett nytt datum och din biljett kommer att gälla det nya datumet. Det vill säga, du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett! Avvikelser kan förekomma, varje enskild gäst har blivit kontaktad på den mailadress som angivits vid bokning.

För att turnéplan och bokning av biljetter klicka här