THE SHOW – A TRIBUTE TO ABBA

Året är 1974 i Brighton, England. Europa har röstat fram låten Waterloo som den slutgiltiga vinnaren av European Melody Grand Prix (Nuvarande Eurovision Song Contest). Här är berättelsen om legendariska ABBA som under de följande decennierna blivit en av de bästsäljande popgrupperna i världshistorien. Endast överträffade av The Beatles. Låten Waterloo blev gruppens stora genombrott och följdes av en lång lista med hits som tog plats på topplistor världen över. Det är ingen hemlighet att ABBA inte har turnerat på årtionden men musiken och legenden om det svenska musikundret bevaras vidare av ”THE SHOW – En hyllning till ABBA”. Enligt den officiella International ABBA Fan Club är detta den bästa hyllningsshowen till ABBA i världen.

THE SHOW skapades 2001 och har sedan dess haft nästan 20 år av imponerande framgångar över hela världen. Med nästan 800 konserter i 50 länder på alla världens fem kontinenter och med mer än två miljoner sålda biljetter har THE SHOW gett ABBAs musik ny framgång och nytt liv till fans i alla generationer.

THE SHOW
”ABBA är känd och älskad över hela världen. Från början ville vi hylla denna bedrift genom att skapa den perfekta illusionen av det ursprungliga ABBA. När showen firar årsdagen av ABBAs seger i Eurovision kommer publiken att uppleva hur ABBA skulle se framträda med modern teknik och ljussättning. Men fortfarande med det fantastiska och välkända ABBA-ljudet”, Kenneth Svoldgaard, producent för The Show.

THE SHOW är inte bara en ”billig” look-a-like-hyllning till ABBA. Det som skiljer showen från mängden är i första hand de två sångerskor som inte bara ser ut som originalen, utan också sjunger så som Agnetha och Anni-Frid att även de mest kritiska fans måste kapitulera.

”Absolutely the best ABBA since ABBA.”
– The Official International ABBA Fan Club

SVERIGETURNÉ NOVEMBER 2021

11 nov Göteborg, Partille Arena. INSTÄLLD
12 nov Skövde, Arena Skövde, juliusbiljettservice.seticketmaster.se
14 nov Stockholm, Göta Lejon, juliusbiljettservice.seticketmaster.se