VIKINGARNA med Christer Sjögren in Concert

VIKINGARNA med Christer Sjögren in Concert


VIKINGARNA MED CHRISTER SJÖGREN ÅTERFÖRENADE!

Sverige

Lördag 22/10 Skövde, Arena Skövde. Köp biljett här.

Söndag 23/10 Örebro, Conventum Kongress. Köp biljett här.

Norge

Söndag  25/9 Oslo Konserthus. Köp biljett här.

Nordens i särklass största och populäraste dansband Vikingarna med Christer Sjögren i spetsen har återförenats för ett antal exklusiva framträdanden i Sverige, Norge, Danmark och Finland 2021-22. Den fantastiska sagan om Vikingarna tar sin början redan 1960 med Jicoo & The Vikings och på tidigt 70-tal bytte man namn till Vikingarna. Från 1970 talet och framåt har man radat upp mängder med hits på bl.a svensktoppen med låtar som ”På världens tak”, ”Du gav bara löften”, ”Djingis Kahn”, Blue Hawaii”, och många fler i hela norden. År 1998 låg ”Kan man älska nån på avstånd” på första plats hela 26 veckor på svensktoppen en otrolig framgång som få artister kan stoltsera med. Sångaren och ”hagforsingen” Christer Sjögren anslöt i bandet 1978 och han har sedan dess blivit en av vårt lands mest älskade artister är ingen underdrift.

Under bandets långa framgångssaga hann man också med att släppa 3 st plattor i Tyskland som sålde mer än 600 000 exemplar. Totalt har Vikingarna sålt mer än otroliga 12 miljoner skivor i Norden vilket är fullständigt unikt. 2004 gjorde man en avskedskonsert i Arvika och nu 16 år senare är denna älskade orkester tillbaka igen till stor glädje för alla fans runt om i Norden. Att fansen har väntat är redan bekräftat bl.a genom att sommaren 2019 slå sitt egna publikrekord i Finland från 1980, och två konserter i Karlstad som sålde ut på rekordtid.

Under hösten 2021 och våren 2022 kommer Vikingarna med Christer Sjögren att för första gången göra ett fåtal exklusiva konserter inför sittande publik förutom några dansgalor runt om i Norden.